Uued Princeton Catalyst tööriistad

princeton-yldine

Princeton Catalysti tööriistad on enamat kui lihtsalt maalimise vahendid. Need on valmistatud painduvast silikoonist või jäigast nailonist, et pakkuda kunstnikele uusi tehnilisi võimalusi. Nüüd ka Skizze valikus!

Catalysti spaatlid ja värvikammid on erilise kujuga, hõlbustamaks erinevate tekstuuride loomist. Nad on mõeldud kasutamiseks paksude värvidega, suurepäraselt sobivad selleks õlivärvid, akrüülid ja veega lahustuvad õlivärvid. Kuna tööriistad on kuumuskindlad kuni temperatuurini 232°C, sobivad nad suurepäraselt ka vahamaalis kasutamiseks. Neid kasutatakse ka kipsi ja savi töödeks, pinna katmiseks, toidu kaunistamiseks ja paljudeks muudeks otstarveteks. Loe lähemalt erinevatest kasutusmeetoditest meie blogis.

Catalyst valik koosneb 4 tootest. Saadaval on väiksema ja suurema suurusega värvikammid ja kahte erinevat tüüpi spaatlid. Ergonoomiliselt kujundatud Catalysti värvikammid on hästi käepärased ja suurendavad vahetut kontakti oma tööga. Catalysti spaatlid on aga kinnitatud pintslivartele, ühendades nõnda traditsiooni ja innovatsiooni. Need tööriistad on mõeldud paksude värvidega kasutamiseks, ehk siis suurepäraselt sobivad selleks õlivärvid, akrüülid ja veega lahustuvad õlivärvid. FDA (USA Toidu-ja Ravimiamet) poolt heaks kiidetud silikoonist valmistatud Catalysti tööriistad sobivad suurepäraselt ka toidukaunistamiseks. Catalysti tööriistade puhastamine on imelihtne – silikooni on kerge puhtaks pühkida ning see on lahustikindel. Enamasti piisab puhastamiseks seebist ja veest, kuivanud värvi saab silikoonpinnalt lihtsalt maha koorida. Catalysti spaatleid saab puhastamise jaoks puidust varte küljest eemaldada ning hiljem kergesti tagasi panna.

Princeton Artist Brush Company on üks suuremaid pintslite tootjaid Põhja-Ameerikas. Üle 25 aasta tagasi alustas Howard Kaufman oma kodu keldris Princetonis, New Jerseys väikese pintsliäriga. Kaufman oli varem olnud ühe maailma suurima kunstitarbeid tootnud firma president ning omandanud rohkelt teadmisi pintslite valmistamisest ning tundis kunstnike vajadusi ja soove. Ta uskus, et keskendudes innovatsioonile, väärtusele ja parimale teenusele, leiab ta alati oma toodetele tänuliku klientuuri. Kaufman ja tema meeskond on jätkuvalt uuendanud, innustanud ja arendanud tööstuse standardeid harjaste ja käepideme tehnoloogia ja innovatsiooniga, näiteks tooteseeriaga nagu Catalyst™.