Laiendatud transpordi-ja makselahenduste valik

Nüüd saab meie e-poest tellida pakke ka Leedu Skizze kauplustesse ja mitmetesse Euroopa riikidesse! Samuti on lisandunud Läti, Leedu ja Soome makselahendusi.

Sügisel uue e-poe avamisega täiendasime vanaga võrreldes ka oluliselt oma kohaletoimetamise võimalusi ja avasime e-poe ka Lätti ja Leetu. Üheks oluliseks uuenduseks siis oli ka võimalus tulla oma pakile Eestis järgi Skizze kauplusesse ja seda täiesti tasuta! Nüüd on see võimalus ka Leedus – võimalik on tellida oma pakk Vilniuse (Sėlių g. 39) või Šiauliai (Tilžės g. 139) Skizze kauplustesse ja seda samuti täiesti tasuta. Tarneaeg kuni 10 tööpäeva.

logo-transport-DPDSamuti saab nüüd Eesti, Läti, Leedu ja Soome kõrval tellida kaupa ka mitmesse teise Euroopa riiki. Pakume transporti DPD Private kullerteenusega Poola ja Rootsi, hind 22.80€. Samuti on loetelusse lisandunud riigid Austria, Belgia, Holland, Luksemburg, Prantsusmaa, Saksamaa, Slovakkia, Taani ja Tšehhi, kuhu tellides on transpordi hind 33.60€. Kõikide nende uute riikide puhul on tarneajaks kuni 10 tööpäeva.

Viimane uudis puudutab Lätit, Leedut ja Soomet, kus on nüüd laiem valik makselahendusi! Lisandunud on Läti Citadele, Nordea, SEB, Swedbank, Leedu Nordea, SEB, Swedbank ja Soome Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Pohjola ja S-Pankki internetipangalingid*. Jätkuvalt saab tasuda ka krediitkaardiga (MasteCard, Visa).

logo-pank-alandsbanken logo-pank-citadele logo-pank-danske logo-pank-handelsbanken logo-pank-nordea logo-pank-pohjola

logo-pank-SEB logo-pank-spankki logo-pank-swedbank logo-pank-visa-mastercard

logo-pank-maksekeskus* Läti Citadele, Nordea, SEB, Swedbank; Leedu Nordea, SEB ja Soome Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Pohjola ja S-Pankki internetipangalinkide puhul on makse saajaks Maksekeskus AS, keda Müüja on volitanud enda nimel makseid vastu võtma.

Tutvu lähemalt kõikide kohaletoimetuse-ja maksevõimalustega ning müügitingimustega siin.

Meeldivaid oste!